2013. június 3., hétfő

Bio Bag





A Biobrigád ezentúl Bio Bag néven működik tovább, de az továbbra is jellemző rá, hogy olcsó, széles termékpalettával rendelkezik, és gyors a kiszállítás!!!!!:)

Mindenki tisztában van vele, hogy az egészséges alapanyagok ára magasabb, mint a hagyományos termékeké. Hosszú távon azonban kifizetődő befektetés az egészségünkre való odafigyelés. Napjainkban egyre nő az ételallergiások aránya. Sokan nem is tudnak róla, hogy érzékenyek egyes termékekre, példaként említve hazánkban a lisztérzékenység a népesség 1-2%-át érinti, azonban ennek csak a 10-15 százaléka a már diagnosztizáltak aránya. Így van ez a tejallergia és a laktóz-érzékenység esetében is.
Érdemes hát odafigyelnünk önmagunkra és táplálkozásunkra, emellett sajnos figyelembe kell venni szűkös kereteinket is.


Jómagam szeretek jó minőségű, egészséges alapanyagokat vásárolni, mindemellett a pénztárcabarát árat is fontosnak tartom. Több bioboltot felkerestem már, illetve az interneten is tájékozódtam az árakat illetően és rátaláltam a www.biobag.hu nevű webáruházra, ahol a bolti árakhoz képest a legtöbb termék kedvezőbb áron érhető el. Ajánlom figyelmetekbe ezt a weboldalt, mely bio, diabetikus és gluténmentes termékek forgalmazásával foglalkozik.
Már több alkalommal rendeltünk tőlük terméket, és megbízható partnernek bizonyultak. Érdemes figyelni az oldalt, mivel nyereményjátékokkal is találkozhattok!


By Salubrity






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése