2012. augusztus 16., csütörtök


Gluténmentes csokisüti


Hozzávalók:
90 g amaránt liszt
35 g kölesliszt
50 g nyírfacukor
120 g teavaj
30 g szeletelt mandula
100g diabetikus csokoládé
3 db tojás

Az elkészítése nagyon egyszerű. A csokoládét forró gőz felett olvasszuk meg, és adjuk hozzá folyamatos keverés mellett a teavajat, a nyírfacukrot és a felvert tojásokat. Ezután a lisztkeverékkel is összeöntjük, és hozzáadjuk a mandulát is. Kivajazott tálba tesszük, és 30 percig sütjük. Miután elkészült lekvárral tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 2300 Kcal 385 Kcal/adag
Költség: 1300 Ft 220 Ft/adag
6 adag





 
By Salubrity

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése