2012. július 19., csütörtök

Bangkok curry-s csirke friss salátával

Hozzávalók:

Curry-s csirkéhez:
 120 g vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
Kotányi Bangkok curry
750 g csirkemell

Saláta összetevői:
360 g paradicsom
170 g uborka
250 g Budget saláta
120 g lilahagyma
135 g trappista sajt

Öntethez:
270g kefir
fél evőkanál olíva olaj
15 g mustár (Globus, cukor nélküli)
3 csipet bors
fél lime leve
2 g bazsalikom
csipet só

Vágjuk a  húst nagyobb csíkokra , és nagy lángon, kevés olajon pirítsuk meg. Addig pirítsuk, amíg a levet amit eresztett, el nem párolog, és a hús puha nem lesz. Ezután ízlés szerint fűszerezzük meg a Bangkok curryvel, majd adjuk hozzá a felszeletelt vöröshagymát, és az apróra vágott fokhagymát.

 



Majd készítsük el a salátát, melynek alapanyagait felvágjuk, és jól összekeverjük.


Az öntet elkészítése sem bonyolult. Az összetevőket tegyük egy nagy tálba, és jól keverjük össze, hogy teljesen homogén legyen. Végül a salátával összekeverjük, és már tálalhatjuk is. Könnyed, nyárias étel.




Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 1900 Kcal 452 kcal/ adag
Ár: 2500 Ft 625 Ft/ adag


by Salubrity

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése